Telefon
Çalışma Saatleri
Hafta İçi: 08:30 - 18:00
English
ÇEDFEM MÜHENDİSLİK
» » Ä°zmir'deki ZDHC EÄŸitimimiz Tamamlandı

İzmir'deki ZDHC Eğitimimiz Tamamlandı

ZDHC tarafından akredite edilen Eğitim Sağlayıcısı (Accredited Training Provider) olarak eğitimlerimize devam ediyoruz. Kimyasalların Sıfır Deşarjı (Zero Discharge of Hazardous Chemicals) programı kapsamında markaların uyum için verdiği tarihin sonuna gelmesi ile marka denetimleri ivme kazandı.

Tekstil, Ayakkabı ve Deri sektörlerinde ZDHC taahhüdü veren markalar ile çalışan perakendecilerin, alt tedarikçilerinin ve kimyasal üreticilerinin, ZDHC uyumları kendilerine yeni pazarlar yaratabilmektedirler. Bu kapsamda ZDHC sistemi çerçevesinde 08-09 Mart tarihlerinde İzmir Best Western Otel'de düzenlenen Kimyasal Yönetimi Eğitimi ÇEDFEM tarafından başarı ile tamamlanmıştır. Tekstil sektörünün farklı kollarında hizmet vermekte olan katılımcılara, kimyasalların nasıl doğru ve sürdürülebilir olarak yönetilebileceği, ZDHC ve dolayısı ile Markaların kimyasal yönetimine ilişkin taleplerinin ne olduğu, neden gündeme geldiği ve nasıl karşılanacağı anlatılmış ve uygulamalı örnekler verilmiştir.

ZDHC tarafından yapılacak sınavın ardından başarılı katılımcılar, ZDHC onaylı Kimyasal Yönetimi Eğitimi Sertifikasını almaya hak kazanacaktır. Bu kapsamda bir sonraki eğitimimiz 12-13 Nisan 2019 tarihlerinde Bursa'da düzenlenecektir.

çedfem izmir zdhc eğitimi
11-03-2019, 16:18 / Haberler

Yorum Ekleyiniz


ZDHC TIG Eğitimi Tamamlandı

20 May 2023 ,admin
Türkiye' de ilk defa düzenlenen ZDHC TIG...

ZDHC Kimyasal Yönetimi

30 Kas 2021 ,admin
ZDHC vakfı, tedarik zinciri boyunca ZDHC...

ZDHC Hava Emisyonları

10 Mar 2021 ,admin
ZDHC tarafından ocak 2021 de yayınlanan,...

Çedfem, hizmet verdiği

08 Åžub 2021 ,admin
AB tarafından yayınlanan Greedeal  (Avrupa...

Avrupa Yeşil Mutabakatı ile

04 Åžub 2021 ,admin
Avrupa Birliği tarafından yayınlanan Avrupa...
up