Telefon
444 50 48
E-mail
laboratuvar@cedfem.com.tr
Çalışma Saatleri
Hafta İçi: 08:30 - 18:00
English
ANALÄ°Z HÄ°ZMETLERÄ°
» » Yetkinliklerimizi Artırmaya Devam Ediyoruz

Yetkinliklerimizi Artırmaya Devam Ediyoruz

Kuruluşumuz faaliyet alanları içerisinde yer alan gürültü ölçümü, modellemesi, haritalandırılması hizmetleri devam ederken, Özellikle Gürültü Eylem Planı hazırlama konusunda yetkinlik kazanabilmek için C2 tipi eylem planlarının hazırlanması sertifika programına katılım sağlandı.

İTÜ de düzenlenen bu sertifika programında, gürültü eylem planı hazırlama, fiziksel planlama, çevresel gürültünün azaltılması ve önlenmesi için gereken tedbirler, gürültü engelleri, gürültü kaynaklarının çevresinde kısmi ve tam hücreleme ve yol trafik gürültüsünü azaltan sistemlere ait deney metodunu anlatan TS EN 1793-1 , TS EN 1793-2 ve TS EN 1793-3 standartları eğitimin konu başlıklarıydı.

Eğitimde ayrıca teorik kısmın anlaşılabilmesi için uluslararası alanda yapılmış olan eylem planı çalışmaları incelendi. Çevresel gürültünün değerlendirilmesi ve yönetimi yönetmeliği kapsamında A ve B tipi gürültü eğitimlerine sahip personellerimizle 2006 yılından beri çevresel gürültü ölçümleri yapan firmamız C tipi eğitimleri de çalışanlarına aldırarak gürültü eylem planı hazırlama konusunda da iddiasını ortaya koymuştur.
4-01-2018, 11:23 / Haberler

Yorum Ekleyiniz


Tüm Paydaşlarımızın Yeni

04 Oca 2018 ,Admin
Çedfem olarak sektöründe lider olmak, yol...

Silis ölçümlerinde metot

04 Oca 2018 ,Admin
Toz içerisindeki serbest silis...

Ä°ÅŸ Hijyeninde Silis ve

04 Oca 2018 ,Admin
İSGÜM tarafından organize edilen Silis ve...
up